Wednesday, March 16, 2011

} Nobody nobody...

 
{ dinner?? }



Committee members tuk dinner company sibuk gilela, meeting pon sampai ke cherating sane.huh sambil menyelam minum air la tu.Tapi kenapa buat kat tempat same.aishhhh tak best kot.

Tema da ade, rasenya tak ade tema kot tuk pakaian.Kalau tak nanti tak colourful la kot.

Alahai, tetibe jep name naek tuk wat performance.Dah la kena menari bagai.Arghhhh tak dapat bayang lah aku menari ala - ala wondergirls tu.ohhh noooo.




 {ole-ole dari korea}



Handphone tetiba saje rosak, merajuk ke dia tak taula.So oleh sebab aku paling comel + manje dalam rumah dan hasil dari penggedix'an dapat la phone free walaupun yang wakaf punye.kire okela kan dari beli baru.

Dan, bile terlalu tension dengan keja-keja yang tak penahnye habis.Makan tu da jadi satu perkara wajib agaknye.So sekarang hobi terbaru adalah menternak lemak.Ade je tempat baru nak pegi test.
.



{jemput makan}












yanaSham_My future??

8 comments:

Cik Fia said...

ur future. performancer.. :)

soleil_m said...

wah, wonder gegurl uolss! lol!

goodluck la yana. aku pcaya akan kebolehan hang <3

ihsan_huhu said...

ok make sure ade kt utube

panggil aku sheh said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa shuke2!!!!!

* i want nobody nobody but u*

naz said...

i fokus tang makan je hahaha

yanaSham said...

@fia_my future? entahla.


@kuki_heh! niwey songs da ade trainer je xde.

yanaSham said...

@huhu_u tube.pesen lame tu.xmo ar.hahaha



@sheh_eeeeeeeeeeeeeeee tak shuke, mcm pakse rela plak.

yanaSham said...

@naz_nak?? beli sendiri.haha