Thursday, March 17, 2011

} Preparing






{ bersawang }




Hidung da masuk habuk da ni,ni semua pasal cari benda ni.Bersawang sakan da dia.Kena standby benda ni tuk esok.Ade game dengan budak-budak ofis esok.Rupa dia pun da tak cool da.Almaklum cover dia da koyak so dia da tak macho da.hahahaha

Tapi keadaan dia walaupun tak cool dan macho, masih lagi kental.Boleh hempuk mane-mane kepala yang sewel kot.heh!

Hope game abis awal cket sok, sebab malam esok ade raje lawak.Takpun ponteng je la game sok.Boleh tak.hahahahaha













yanaSham_ermm, macam malas plak nak gi game tu even da prepare ape yang patot.cet!

2 comments:

ihsan_huhu said...

bosan r raje lawak

Cik Fia said...

gud luck!

moga menang k