Monday, February 20, 2012

} the reason why!

hye...jumpa lagi :)

petang tadi, aku masuk mengadap boss.kalau boleh memang taknak pun masuk bilik boss.tapi terpaksa untuk cuti sehari setengah hujan bln ni and awal bln depan.nak mintak autograph ciket kat aku punye leave form punya pasal.aku ade test nanti.hope korang doakan ye (: semoga semuanya berjalan dengan lancar, amin.

misi nak mintak sign je, tapi dah meleret ke macam-macam isu.sampai masuk isu kawen tu.alahai boss aku.ade ke dia tak bagi aku kawen.kawen! isu yang sangat sensitif.coz bagi aku, bila mulut ko dah start cakap kawen.itu bermaksud ko dah sanggup nak pikul satu tanggungjawab besar.cewahhh.

aku bila nak kawen?
jangan ditanya. coz kalau boleh, lagi lambat lagi bagus.kalau boleh.hahaha.
reason!!!
aku ade misi nak dicapai, nak digapai, nak dipaut, dan nak digenggam.doakan ye semoga impian dan misi aku berjaya dicapai.InsyaAllah.













main reason : of cos la nak title "anak abah" tu kekal lagi :)
title "awak sayang" macam tak best jep lagi wat masa sekarang.ehem-ehem

3 comments:

buDak.cH0mel said...

u..test pe?? u nak smbg study ke??

MiSs TOrA said...

hhehe hai anak abah lgg..test lesen kn??gud luck!!!

yanaSham said...

aah baru nak test,dari tahun lepas dah pgg "L".