Sunday, February 19, 2012

} friends @ office

merah makngah + lion dance kat ofis hari tu



saya suka kawan-kawan saya kat ofis.sebab ape ye?ohh rasanya tak ade sebab nak diberi.mungkin sebab same-same jatuh bangun dalam satu team.or maby sebab department kitaorang masih tak ada boss sampai sekarang.so semua orang pun jadi boss.hahaha.dulu aku pernah crisis dengan budak ofis aku.ntah tak tau mane silapnya.mulut puaka siapa buat cerita.aku tak taula.Alhamdulillah sekarang kitaorang balik macam dulu.dah boleh duduk sebelah, siap share makanan same-same.Mulut orang ni tak boleh nak dengar sangat.kalau boleh masuk telinga kanan keluar telinga kiri lagi baik (:

lepas kpi and bonus.ramai la yang nak cabut.ala swasta standard ar beb.so far aku tak pikir lagi nak wat camtu.terus terang je aku belum dapat offer.kalau ade orang offer ko keja dekat gebeng dekat pulak dengan lynas ko nak tak???seratus kali jugak aku pikir sebelum aku terima offer tu.sapa taknak kalau ko boleh dapat offer lagi bagus dari sekarang.rezeki semua Allah yang bagi.InsyaAllah tak kemana :)

2 comments:

buDak.cH0mel said...

keje kat mana sayang yg ptg kita btl2 ikhlas. tempat baru kadang2 kita tak mgkn dpt kwn mcm kat tmpt lama.. jgn lupa besar gaji, besar lagi tggjwb kita...

MiSs TOrA said...

waa syokk la yana keja skrg ni kan.njoy kan ofismate best2.. all d best yana!!