Tuesday, November 15, 2011

} the meaning of Best

Akan best jika...
Rumah jiran sebelah rumah aku bizi lately, almaklum akan ade upacara besar-besaran.Anak perempuan beliau akan kahwin this week.Oh no, dua minggu berturut-turut ke nak kena makan nasi minyak.Tapi ura-ura beza siket la dari rumah kenduri orang lain.Akan ada sayur labu..maby masak lemak kot ++ dengan sambal belacan.Masyukk dah tu =)



Pasti best.
Dah nak start cuti sekolah dah.Anak sedara aku ramai-ramai la bakal memenuhi rumah this week.Yes, paling best kot bila dah tiba masa untuk aku buli dorang.wuahahahaha.Siap ar korang =D



Langsung tak best,
Ofismate aku kena tukar department dah.So aku kat ofis selalu cakap dengan dinding je coz ofismate yang lain semua ade partner.Oh sangat sunyi beb.Takleh nak share - share lagu korea dah.Boleh tapi lambat la siket.Tak best lagi, hilangla aroma nescafe pagi-pagi.Jiwa Aku dah sebati dengan bau nescafe sejak dia duduk sebelah aku, walaupun aku kurang minum nescafe. =(

4 comments:

ihsan_huhu said...

jiran seblah ko nyer jiran ble nk kenduri plak?

syahirah said...

omg!!!!dush!!sgt kesian jiran akak...duk plak sblah K.N...xdpt dibayang kn..ala..suh la key (chain) duk sblh..gnti jiran akak..hehe

yanaSham said...

huhu_jiran sblh satu lagi lum sunat.agknye lambat lg la kot.haha


dek_dia x kesian.akak lagi kesian kot.haha.akak tak bagi sesape duk sblh akak, nti xlame plak pastu cau.tmpt ko selalu lepak tu tinggal kerusi je doh =)

syahirah said...

hah!!ape??akak nk blah dh ke??
yela..kesian gak kt akak kn..ckp ngn dinding je..xlme meroyan plak kn..haha..biar la krusi tu x berpenghuni..bkn jd mslh pun..kalo jd pun org tu lakot yg bermslh..hehe