Monday, September 19, 2011

} Reality

"so anak jutawan u tak nak"
 {copy paste from Pisau cukur}




"jangan marah nanti cepat tua
tak marah tapi geram
geram pun sangat tak bagus untuk kesihatan
so kalau sayang bagus tak"

{tak sangka lauk favourite kitaorang same}




Semalam syok dok layan youtube jumpe satu video yang sangat sweet.Coz hero and heroinnye pun come lote gitu.So dapat la tau yang si Redza Minhat ni rupanya tuan punya blog gampangsolo.Nasib baik lauk favourite si Minhat tak same dengan aku.Kalau tak aku tak taula.hahah

So raya korang macam mane, best tak.So far raye tahun ni best, coz semua adik badik dapat kumpul semua sekali at the same day.Tu yang paling masyuk sekali bilamana korang dapat makan sate buatan sendiri same-same.Tak sempat bergambar raye sekeluarga pun tak apa.Asal dapat makan sesame.Tak terlambat lagi kan nak wish Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin.Nasib baik dah lambat nak spare duit raye.heheh!



3 comments:

ihsan_huhu said...

pergh lauk feveret pon check. aku stalk neelofa pon xcenggitu

yanaSham said...

neelofa x hot pon.besa2 je.

syahirah said...

thanx tlg crikn blog redza minhat tuk sy..xyh la ssh sy cr kn..hehehe