Tuesday, July 12, 2011

} Fair & Lovely

Hi cantik!

Bagi aku cantik tu luas, tersangatla luas.Even kalau kau nak bercerita sampai esok tahun pun tak pernah habis.Cantik sekarang bukan saja untuk pempuan.Lelaki pun banyak da yang lagi cantik pada pempuan kot...oppps

Yela lelaki sekarang bukannya macam lelaki zaman dedulu.Eh dedulu pun mandi bersabun ape??.Memangla cuba ko tanye abah dengan toki ko, dorang ade guna pencuci muka tak??.Sure tak ade punye.Paling tak dorang guna sabun mandi buat basuh muka.Kira okay la tu kan.Sekarang, lelaki pun tau guna fair & lovely kott.

Yang kes fair & lovely tu kes abang ipar aku tu, Kes nak nampak putih time bersanding katanye.Okay ape ade inisiatif juga.hehe.Tapi kalau da cantik pun susah.Ko pakai ape pun memangla nampak cantik tapi kalau hati ko tak cantik nak buat ape.Kan bagus lagi afdhal bila muka ko yang cantik tu seiring dan sehaluan dengan hati ko.

Sekian terima kasih.




p/s_ko memang cantik pun tapi bilala hati ko nak cantik same ye!

 Fazura cantik kan!!








 

7 comments:

Safiah Ibrahim said...

cantik^_^

ihsan_huhu said...

fazura mmg cun. pkai sabun sudeh, bkn jadik pon facial2 wash nih karut je

yanaSham said...

@fia_hi fia cantik :)


@huhu_kan3.niwey sabun bahaye.tak elok.jgn amal selalu.

syakey said...

dia mmg cantik. ske cara dia bercakap.

ok,skang laki maskulin, produk kalah pmpuan -___-

yanaSham said...

@syakey_comel kan dia.erm tau xpe,maskulin habis

saya_arief said...

awek i.
:D

yanaSham said...

@arief_perasan nak mampus...wakaka