Monday, June 20, 2011

} awesome scene that I ever had...


Memula tengok jep.fuhhh macam best gile.Ade yang siap amik gambar dalam air.Tapi bila da try mula la rasa macam taknak balik la pulak.Awesome gile la.Oleh sebab abang-abang dan abah-abah semua naik bot lain pegi memancing so aku dijaga oleh abang-abang kepada abang la.hahaha



nampak tak ape yang aku nampak.heh!



So, abang-abang ajak la wat star la konon.Aku pun konon pakar join je la sekali.Kesian maa, yong, dengan ain just stay dalam bot sebab takut nak turun.hahahaha.Nasib baik aku berani kan3.Walaupun star tak berape nak menjadi tapi hasil tangan ain yang snap gambar tu nampak la jugak, pade takde.













Yang silapnya pegi beli sunblock yang bukan kalis air.So agak kehitaman la bila balik dari sane.Tapi tak ade rasa menyesal pun.Yelah da lame sangat tak pergi bercuti ramai-rama.Satu family cadang nak pergi lagi sekali.oyeaaaah.

3 comments:

Safiah Ibrahim said...

best nye snrklg..~

ihsan_huhu said...

snorkeling pkai lifejacket pon cuak2 ke?

tp kl xdek lifejacket tuh lg bes boleh selam2 sket

syakey said...

besttttnyeeee. lama tak berenang2 di lautan biru. ;D