Wednesday, April 20, 2011

} Ini yang saya rasa...







 

 
oh indahnya kenangan






♥fuhh bila tengok rice cooker kat umah teringat plak time kena serbu dengan orang kolej.Time tu semua tengah dihanyut oleh mimpi memasing.At last rice cooker kami kena rampas.Sedih gile time ni tak bole nak cakap.Selalu save je budget coz beli lauk je, pastu masak nasi sendiri.Tapi bile da kena rampas, tengah-tengah malam kebulur je memasing.Sebab da tak ade nasi goreng, meggi sup segala.





♥penah satu ketika aku jatuh macam nangka busuk kot dekat dengan pintu lif, ni semua sebab tak nak kantoi seludup beras. Punye la beso beg galas aku gendong dengan beras 10 kilo mane la aku tak jatuh macam nangka busuk tu.





♥ penah kena marah dengan jiran-jiran rumah depan tepi kiri dan kanan.Malah rumah atas dengan bawah pun sibuk nak join marah kat kitaoang.Bila masuk toilet je dah jadi habit kot buat bising dalam tu.Toilet da jadi tempat paling happening sedunia kot.Tapi umah laen pun bising lagi teruk kot dari umah kitaorang.Kami cool jep buat tak tau.





♥walaupun bukan kepakaran aku dalam bab pujuk memujuk ni, tapi untuk geng 6 jahanam aku sanggup ketuk baldi sambil nyanyi P.Ramlee "maafkan kami" tu.Kalau dirakam detik tu mungkin bole jadi artis kot.hahaha

♥Bila bosan tahap gaban tu, tak payah nak cakap la, aksi-aksi terlarang tu akan terjadi jugak.Haha tak payah cakap la.Tapi yang tak boleh lupa, malam pesta baju tido.Tukar - tukar hadiah, tukar - tukar peluk, tukar - tukar cium segala.Time ni la semua nanges - nanges.Tapi yang pasti aku bukan yang paling rajin study.












y a n aS h a m_rindu serindu rindunya

3 comments:

Cik Fia said...

wah..

kenangan masa belajar paling best

ihsan_huhu said...

tukar2 peluk? aku pon nk join gini

yanaSham said...

@fia_kenangan terindah




@huhu_dah lepas ok.hahaha