Monday, April 11, 2011

} Back to back


 so yummy :)


Sedap gile, rasa macam nak pegi makan lagi jep.Banyak gila makan time tu.Sampai nak termuntah-muntah.Yela sape suh korang makan sambil gelak tak hengat.Dengan aku - aku pun gelak tak hengat jugak.Hati gembira sebab ade yang belanje.




 
 like this

Yang ni pun extra best, tapi tak habis pun.sebab cepat sangat cair.Dah pesan awal-awal kat supervisor dia jangan hantar awal.Aihhhh yang ang pi anta awai apesai laa.Tapi takpela da masuk pewot pun.Sangat berbaloi bercuti di hari lahir, coz balik dari bercuti disambut dengan pizza sebagai hadiah.no baling - baling tepung oke...hehee





Alhamdulillah
tangan kaki semua masih sihat :)



Tapi lepas je genap umur, aku sakit agak teruk.Dengan batuknya, demamnya nasib tak complete dengan selsema sekali.Skang batuk pun still tak sihat - sihat lagi.Kalau da batuk ni tau jela malam kompem la susahnya nak tido.Dengan sakitla aku lebih menghargai masa ketika aku sangat sihat.



 
ni bila terLebih sihat











y a n aS h a m_sangat bosan dan penat sangat dengan kerenah orang atasan.

6 comments:

Cik Fia said...

bestnya piza.. nak jugak la

syakey said...

asal sedap sgt pizza ni. kempunan macam ni T___T

ihsan_huhu said...

xajak siot

yanaSham said...

@fia_tp da masuk pewot.camne pia.best2 pi la try k.



@syakey_nmpk mcm best kan.hehehe



@huhu_cet, kalau ajak pun bkn ko nak pegi.hahaha

saya_arief said...

nak pizza.

yanaSham said...

amekla kat situ..heh