Wednesday, March 23, 2011

} I like this


Hi,
Tiba-tiba je rase macam lama tak update.Hehe niwey bizi cket dengan game and dance class.Kalai plak cuti lame, so kena cover keja dia kat office.Balik keja je pale asyik pening jep.Tak penah plak rasa sebelum ni.Agaknya perubahan cuaca kot.Tak pun perubahan hati.hok aloh ape kes.



Hujan rintik - rintik air bergelora
Mak bagi seposen
Ayah bagi seposen
Zaman sekarang seposen pon budak-budak kate dah tak laku  :(

 





Kalau yang tak ada anak bini tu, 
ingat-ingat la pada yang tersayang.















yanaSham_Result SPM?? rasa cam nak amik semula jep.

2 comments:

Cik Fia said...

dah masuk u dua kali pon nak ambk ag kah

ihsan_huhu said...

result spm. bkn ade bende pon