Wednesday, March 9, 2011

} Di goncang, Di renyuk dan Di makan

Salam,

Nak dijadikan cerita, setiap bulan kot aku akan guna duit aku beli benda ni.Eh bukan setakat tiap-tiap bulan jep.Tiap-tiap minggu kot.Satu stock tinggal kat umah. Satu lagi stock aku tinggal kat opis aku.

Benda ni buat aku teringat orang yang pernah sebilik, sekatil dan sekelas dengan aku dulu.Dia memang suka benda ni.hahaha aku teringat kat ko time ni Sheh.Sorang lagi opismate aku.Kalai pun suka sangat benda ni sampaikan aku pun terpengaruh same.

Maa abah aku pun da bising tengok aku da kemaruk dengan benda ni.Selalu bising kat aku belila biskut ke roti ke.Ni tak benda tu juga yang aku beli.Ala okayla benda ni kang aku terminat kat dadah ke.Bukan ke susah tuuuu.hehehe





benda tu....






Sekian...













y a n a S h a m_ai tak maen FB kat ofis, ai maen EB jep.Lagi gempaq kot

3 comments:

Cik Fia said...

oh.. siap beli sepeket besor...












nak skt.. fia suka jugak!

MiSs TOrA said...

hoho..yana makan cekediss..lg cekeding la haha..tp mameee mmg enak d makan hihi

panggil aku shEh said...

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *senyum tak boleh belahh*



time kasheh ingat saya.

digoncang, direnyuk dan di makan.

hi-5 sket cik yana. teehehee