Wednesday, February 23, 2011

} The real of mati katak

{ Matinya seekor katak }



Kejadian yang mengerikan dan menggelikan ni berlakunya di ofis aku hari ni.Oleh kerana gate auto kami yang berfungsinya tidak berapa baik seminggu dua ni telah mengorbankan mati katak ini.Kesian.......

Ramai yang suggest supaya kuburkan ia kat bawah pokok mangga kat ofis.Tapi bila aku selidik.Hey, mana datangnya pokok mangga kat ofis ha!.Bukan pokok sabun je ke ade.Ade juga otak yang bergeliga suggest suh wat sup, kari dan tomyam....euuuuuuwwwwwwwww

Sekian...













yanaSham_go go budak kuning..............all the best

6 comments:

Cik Fia said...

kesian katak...







mesti lintas tak tgk kiri kanan si katak ni..

yanaSham said...

tu ar...














so sure keluarga beliau merindukan beliau....aihhhhhhh

Frodo Baggins said...

hahahahhaha
boelh kira mati syahid x?


>>___<<

Encik Siput said...

weh. aku nak tnya skit ni. ni blog hg yg ke berapa dah? isk laa...

ihsan_huhu said...

nih bosan sgt ke kat ofis?

yanaSham said...

@frodo_mati syahid ke tu....ooooo ok



@siput_kalau boleh nak ade blog keseratus.wahhhh gitu


@huhu_sbb banyak keja la.so kena amik tau hal sekitar...weilaaaaweeh